SAM'S GRILLROOM

SAM'S GRILLROOM Shoarma - Pizza - Dönerkebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 340 beoordelingen
15 jan 2019 om 18:45 Hij was telaat en eten was koud dan bel je er netjes over word die boos
10 jan 2019 om 13:58 Eten was erg lekker. Patat zak voortaan beter open laten want ze waren helemaal slap. Wel goed van smaak! Moest wel een uur op het eten wachten. Zou 40 minuten duren
9 jan 2019 om 20:11 Prima!!
3 jan 2019 om 15:19 Pizza was letterlijk met plakken kaas, niet warm & rare bodem. Kortom niet lekker. Shoarma was redelijk. Vriendelijke bezorger en snel.
1 jan 2019 om 14:51 Eerste keer dat ik een 1 ster review achterlaat. De reden? Besteld: Schotel met champignons en een hamburger. Gekregen: Schotel zonder champignons, met oud patat en oud droog vlees. De hamburger was een stuk vlees in een pita broodje.
27 dec 2018 om 19:36 Heerlijk gegeten. Bezorging duurde wat lang alleen uit ervaring weet ik dat, dat niet altijd gebeurd. Ik zal zeker weer bestellen
23 dec 2018 om 18:25 Lekker broodje kipfilet speciaal. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar
22 dec 2018 om 12:50 Keurig op gevraagde tijd bezorgt
10 dec 2018 om 0:30 vandaag was ik er niet blij mee heb anderhalf uur op de besterling moeten wachten en toen het er was waten ze wat vergeten nog een besteling bij tedoen en ze lfs nog wat anders was niet blij er mee
9 dec 2018 om 19:21 Na 2 uur wachten eindelijk het eten, helaas was dit niet compleet. Meteen contact opgenomen. Excuses en met een 20 a 30 minuten zou het restant bezorgd worden. Inmiddels nu ook weer een uur verder en nog steeds niet gebracht.
2 dec 2018 om 10:12 lekker. geen fratsen
1 dec 2018 om 10:20 Was supersnel, warm en lekker