SAM'S GRILLROOM LEMMER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1290 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sam's Grillroom Lemmer. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 20:15 Eten was goéd maar de bezorgtijd wás veelste lang !!!!
7 jul 2024 om 20:31 Inmiddels al meerdere keren eten besteld, en alle keren snelle levering en heerlijk eten!
30 jun 2024 om 4:44 Mmm, het eten was erg lekker. Het werd binnen tien minuten bezorgd. Ik raad het aan
28 jun 2024 om 23:43 Eten was heerlijk
22 jun 2024 om 18:59 geen knoflooksaus gehad, zouden ze nog brengen maar nooit ontvangen, shoarma aangebrand, slappe kip, niet te vreten, echt goor, gadverdamme, vieze tent
17 jun 2024 om 9:14 Had portie besteld zonder kaas maar zat er helaas wel op! Dit is niet iets wat je er af kunt halen en daardoor niet kon op eten!
17 jun 2024 om 8:14 duurde langer dan 90 minuten namelijk 1.5 uur, eten was ook niet al te best
16 jun 2024 om 19:48 half 5 besteld voor kwart voor 6 pas om 7 uur eten en was nog louw ook een portie besteld zonder ui en het zat er wel op ik vind het zeer slecht dit
15 jun 2024 om 15:59 2 uren gewacht op mijn bestwlling 2 keer de verkeerde gekregen
15 jun 2024 om 9:16 Shoarma was als altijd heerlijk, het ging alleen een beetje mis met de bezorging. Anderhalf uur gewacht op mn broodje. Volgende keer haal ik het zelf wel weer af.
9 jun 2024 om 0:40 Heerlijk gegeten en snelle bezorging
2 jun 2024 om 21:20 Eten wás lekker, alleen hé Eten was lekker, alleen de portie was kleiner dan wat je normaal krijgt !!!