SAM'S GRILLROOM

SAM'S GRILLROOM Shoarma - Pizza - Dönerkebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 518 beoordelingen
22 jan 2020 om 22:04 Veel te laat bezorgd, eten was wel prima
19 jan 2020 om 13:33 Voer was welkom in me maag. Dikke prima
17 jan 2020 om 19:52 Duurde erg lang zonder bericht over vertraging, eten was niet echt super. Was de eerste en de laatste keer dat wij hier bestelden.
15 jan 2020 om 11:48 Helaas was het eten koud toen het aan kwam;(
12 jan 2020 om 10:43 Super lekker eten en snelle levering
7 jan 2020 om 20:15 Prima eten en bezorging
6 jan 2020 om 16:55 Eten was prima helaas wel 2 uren op moeten wachten
6 jan 2020 om 7:36 Het eten werd meer dan een uur te laat bezorgd en het was bijna koud. Waardeloos dus!!
5 jan 2020 om 2:32 Ik heb besteld bij sam en het eten was heerlijk! Alleen vond ik het heel teleurstellend dat ik bijna twee uur heb moeten wachten op mn eten! Heb het restaurant zelf moeten bellen, ik had graag een berichtje ontvangen waarom de bestelling zo lang duurde.
4 jan 2020 om 13:36 Heerlijk
2 jan 2020 om 20:06 Voor de zoveelste keer lang moeten wachten +2 uur. Ik gaf het iedere keer een kans maar helaas nu toch de review. Eten is wel lekker maar de bezorging is echt ruk.
27 dec 2019 om 21:33 Goed eten. Bezorging was sneller dan verwacht. Was ver binnen de aangegeven tijd. Zal hier zeker vaker bestellen